maandag 6 juni 2011

Warme pastasalade met groene peper Munt Dressing

Warme pastasalade met groene peper Munt Dressing

• rucola
• snack tomaten (fijngehakt)
• broccoli
• courgette (in lange repen gedaan met een dunschiller)
• 100 g pasta
Voor de dressing
• 5 stukjes verse munt
• schil en wat sap 1 / 2 citroen
• 1 / 2 groene peper (of naar smaak)
• 2 theelepels olijfolie
• zout en peper naar smaak

Kook de pasta en laat het een beetje afkoelen. kook de groenten die moeten koken de broccoli en de courgette daarna laten afkoelen tot net warm. Hak de munt en peper en doe het in een grote kom. Voeg de geraspte schil en 1 theelepel sap van een halve citroen erbij . Voeg 2 theelepels olijfolie en zout en peper naar smaak toe. Hierna alle groenten , pasta, en de dressing bij elkaar mengen en klaar

eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten