woensdag 19 september 2012

Corno di Toro met aardappelen en eieren

Corno di Toro met aardappelen en eieren

Dit gerecht bestaat voor het grootste deel uit de van oorsprong uit italie afkomstige groene paprika de Corno di Toro, aardappelen en eieren. Als je dit gerecht nog wat pittiger wilt maken kun je altijd er nog een rode of groene peper er bij toevoegen.Dit is een simpel recept om te maken zet om te beginnen de pan op het vuur en bak de Corni di Toro in olie totdat er op elke kant wat blaren komen te zitten, en snijd hierna het geheel in kleine stukjes.Zet nu weer een pan op het vuur en schenk olie in de pan. Wanneer de olie heet genoeg is, voeg dan de uien, de stukjes paprika en gesneden aardappels toe.Bak het geheel door totdat de aardappels goudbruin zijn en laat het hierna nog op een laag vuur staan.Verwarm ondertussen een koekenpan en bak hier de eieren in. Als de eieren goed gebakken zijn voeg dan alles bij elkaar en serveer het gerecht warm met de gebakken eieren.

Benodigdheden

1 corno di toro
Naar eigen smaak zout toevoegen of een groene peper
2 eetlepels olijfolie
1/4 gesneden ui
4 aardappelen, in kleine stukjes gesneden
2 eieren

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten