zondag 25 november 2012

Taugétortilla met hamreepjes en rode/groene/gele pepers salade

Taugétortilla met hamreepjes en rode/groene/gele pepers salade
Om te beginnen snij je de aardappelen in plakjes. Kook ze nu in een laagje water in 8 tot 10 minuten gaar. Laat hierna de aardappel schijfjes uitlekken, en spoel je de taugé schoon.Verhit ongeveer 3 eetlepels olie in een koekenpan en roerbak hierin op matig vuur de taugé en de hamreepjes circa 2 minuten. Leg er de aardappelplakjes nu op.Klop ondertussen in een kom de eieren los met de melk, zout, en de rode, gele, en groene stukjes pepers.Schenk dit mengsel over taugé en aardappels in de pan. Doe nu een deksel op de pan en bak de tortilla in circa 20 minuten zachtjes lichtbruin en gaar.Maak nu een dressing van 3 eetlepels olijfolie, azijn honing/mosterd en de rucola mix.Snijd de tortilla in punten en serveer het met de rucola dressing over een aantal borden. Kun je in je lokale supermarkt niet de 3 kleuren peper mix van westlandpeppers vinden, dan kun je ook de rood/groen peper mix van westlandpeppers gebruiken.

nodig
300 gram vastkokende aardappelen, geschild
125 gram taugé
6 eetlepels olijfolie
100 gram hamreepjes
6 stuks eieren
3 a 6 pepers ( van elke kleur 2 )
1 eetlepel witte wijnazijn
1a`2 theelepels honing en/of mosterd
1 zak rucola mix à 200 gram
1 dl melk
snufje zout

Eet smakelijk westlandpeppers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten