maandag 10 februari 2014

Rode jalapeños met tomatillos en garnalen

Rode jalapeños met tomatillos en garnalen

Verwarm de olie in een pan en voeg daar in stukken gesneden ui en 2 a 3 rode Jalapeños aan toe, en bak dit voor ongeveer 5 minuten totdat de uien een beetje bruin beginnen te worden. Voeg er voor de smaak de teentjes knoflook er aan toe en bak deze mee voor een paar minuten. Het vuur kan nu wat lager gezet worden, en kook voor ongeveer een minuut of 10 de in grove stukken gesneden Tomatillos van westlandpeppers goed mee met de andere producten. Je doet nu tussendoor wat zout, peper, koriander en limoensap over de Tomatillos en Jalapeños heen. Als laatste gaat er daarna nog wat water in de pan. Haal nu alles van het vuur en doe het in een oven schaal,waar nu ook de garnalen en de feta kaas in gaan. En zet het in een voorverwarmde oven van 220 graden Celsius voor 10 minuten. Lekker zondag avond gerecht met wat geroosterd brood er bij,,,


Ingrediënten

2 eetlepels olijfolie
1 ui, fijngesneden
1 a 3 Rode Jalapeños, zaadlijsten en zaadjes verwijderd
3 teentjes knoflook, in kleine stukjes gesneden
0,5 kg Tomatillos
Wat Zout
Wat koriander
Limoensap
Zwarte peper
0,5 kg garnalen
100 gram Feta kaas

Eet smakelijk westlandpeppers


Geen opmerkingen:

Een reactie posten