zondag 6 april 2014

Artikel in Vrij Nederland ''Hot Sauce''

Artikel in Vrij Nederland ''Hot Sauce''

Afgelopen week een geweldig artikel in de Vrij Nederland van Joël Broekaert, die op zijn reis door de states gegrepen werd door de daar opkomende hot sauce cultuur. In amerika is het aandeel van hotsauce van 2000 tot 2013 met maar liefst 150% gegroeid, en dat is meer dan alle andere saus types samen. Een deel van deze enorme groei is gekomen door een veranderde eet cultuur van de gemiddelde amerikaan. Een tweede rede is de groei van immigranten uit azie en latijns amerika die ook hun eetcultuur mee namen. Met die groei is ook een groot aantal kleine saus makers ontstaan, die met hun producten lokaal soms hard aan de weg timmeren.. Eén daarvan is het bedrijf ''low country heat'' van Keath Richarson waar Joël Broekaert een kijkje in de keuken kon nemen. Erg goed stuk van Joël die iedere week een culinair getint stuk schrijft in de Vrij Nederland. Het stuk is te vinden voor betalende leden op Joël Broekaert Hot Sauce in de zoek functie van Vrij Nederland

Hot sauce,,, vloeibare sambal uit een flesje !!

Zoekresultaten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten